יום רביעי, 23 באפריל 2014

מעבד מזון, מעבד קסמים



מעבד מזון הוא סוג של קסם. מכניסים לתוכו חומר גלם אחד או כמה חומרים, מפעילים לרגע או למספר רגעים ויוצא חומר גלם חדש לחלוטין. ממעבד מזון יוצאות תערובות חדשות, לפעמים אף תרכובות, בתהליך שנדמה כמו הכנת שיקוי קסמים טעים במיוחד.

דבר לא נאבד במעבד מזון
חומר הגלם החדש שיוצא ממעבד מזון אינו מאבד דבר מהטעם או מהערכים התזונתיים הוויטמינים שלו, אך כבמטה קסם מעבד טעמים ומרקמים חדשים, תוך כדי חיתוך, פריסה ומעיכה.

מעבד נתונים קולינריים
מעבד מזון הוא למעשה מעבד נתונים קולינריים. המתכון הוא המשוואה, חומרי הגלם הם הפרמטרים, המשתנים והנעלמים, הכל מוכנס למעבד מזון ומעובד לפי דיסקית החיתוך הנבחרת, והתוצאה הסופית היא אוכל חדש, יציר כפיו של מעבד מזון והדיסקיות שלו. זה טעים, זה בריא וזה קסם.
הלוואי והיה אפשר להשתמש במעבד מזון לא רק למזון ולחומרי הגלם שלו, אלא שאפשר היה לעבד מחדש בכזו קלות את כל חומריי חיינו לכדי תערובת חדשה וטעימה כל כך, מתי שרק נרצה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה