יום ראשון, 24 באוגוסט 2014

מעדנים של קיץ בהם כל מה שצריך זה קומקום חשמלי



חליטה של תבלינים וקומקום חשמלי
כמה נעים ומרענן לשתות חליטות קיץ ביום קיץ חם. להפעיל קומקום חשמלי או פינג'ן שעל האש, לתת למים לרתוח ולבחור כל צמח תבלין שרק מתחשק, רצוי הישר מהגינה או האדנית, ואם אין לכם כזו בבית, אז בגינה הקהילתית הקרובה לביתכם. מניחים את עשבי התיבול בקנקן, מוזגים את המים הרתוחים מאותו קומקום חשמלי, ומחכים שטעם החליטה יתפס במים החמים. יהיו גם כאלו שירחיקו לכת וישימו את עשבי התיבול ישר באותו קומקום חשמלי, בעיקר את אלה מהסוג שמנקה את האבנית שלפעמים מצטברת בתחתית אותו קומקום חשמלי.

קומקום חשמלי ינקה לכם את היוגורט
אם כבר הפעלתם את אותו קומקום חשמלי, למה שלא תכינו גם יוגורט קשיו טעים ובריא? כל מה שצריך זה כוס של קשיו וכוס של מים וכדאי גם יוגורט סויה מוכן כסטארטר, אפשר בהחלט להסתפק בגביע אחד. שימו הכל בבלנדר. את המים מאותו קומקום חשמלי תוכלו לשפוך לצנצנת זכוכית חזקה, כדי לעקר אותה מחיידקים. כעת תוכלו לשפוך את הבלילה מן הבלנדר אל הצנצנת המעוקרת, לכסות במגבת ולחכות כמה שעות עד יממה עד שיש לכם יוגורט קייצי וטעים.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה