יום שלישי, 21 באוקטובר 2014

מעבד מזון מוזמן לחג



לא עובדת בשביל אף אחד. מעבד מזון
תקופת החגים היא תקופה עמוסה בארוחות חג משפחתיות חגיגיות ומרובות מוזמנים ומוזמנות. יש את ערבי החג, יש את מוצאי החג, יש ארוחה מפסקת ויש את מצוות האירוח בסוכה, יום יום, ערב ערב. לכל חג מסורות בישול משלו, אורחים משלו עם העדפות משלהם, והרבה עבודה במטבח. לפעמים נשמח לעבוד ולטרוח במטבח, להוציא מנות חג מרשימות ולזכות במחמאות חגיגיות במיוחד. לפעמים נחליט שדווקא בחגים מותר לנו לנוח, ונשתדל אנחנו להיות האורחים של אחרים, אם כי חשוב לזכור שגם זו עבודה לא פשוטה.

מעבד מזון מזמין לחג
מי שללא ספק עובד לא מעט בחגים הוא המטבח על שלל אביזריו, ובראשם מעבד מזון. מעבד מזון מערבב ומרכיב לנו מטעמי חג חדשים או מסורתיים. מעבד מזון מצליח לקצר לנו תהליכים ולייצר מנות מיוחדות למראה, חדשניות בטעמים ומוגשות לתפארת השולחן. מעבד מזון מעבד את נתוני החג, המוזמנים וחומרי הגלם, ומנפיק לנו את הבסיס למנות שנרצה להכין ולהגיש. כשנרצה להכין מנות מסורתיות מחומרים חדשניים, כמו למשל קציצות דג שעשויות דווקא מאגוזים, מעבד המזון ישמח לאתגר החגיגי. מעבד המזון מכין איתנו אוכל מזמין ומזין ולנו לא נותר אלא לאחל לכולם חג שמח.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה