יום ראשון, 7 בדצמבר 2014

סורה חושך וסירים



נס הסירים
אז זה נכון שחנוכה מתחבר לנו בראש יותר לחג של מחבתות, עם הלביבות והשמן שניצוק מהכד לטיגון שטחי או עמוק. אבל חנוכה זה חג שעובד גם עם סירים, מלאי שמן רותח לטיגון עמוק של סופגניות, שנזרקות לתוכו אחר כבוד ונס, ומתמלאות להן בריבה אדומה וקלאסית, בריבת חלב ושוקולד, בקצפת סברינה, נוגט וקרם פיסטוק ואוכמניות, מצופות להן בקרם שוקולד, דובדבנים וסוכריות צבעוניות, או באבקת סוכר מסורתית, מייד אחרי השליפה מאותם סירים, או כמה דקות אחרי שהצטננו כבר.

טעמים של סירים וסופגניות
כמו ריבוי טעמי הסופגניות וקהלי היעד שלהן, גם מגוון זה של סירים הולך וגדל, מסירים יעודיים לבישול, בישול איטי, טיגון, טיגון עמוק, אורז, ירקות, פופקורן, חמין לשבת או אוכל בריאות, ועד סירים כל יכולים שמתאימים לכל סוג אפשרי של בישול או חימום. כמו שיש סופגניות שנאפות בתנור אחר כבוד, כך יש גם סירים שמתאימים לתנור, בחג החנוכה ובשאר ימיי ניסים וחול.
אז תדליקו את האור, תוציאו את אותם סירים, ובשלו לכם ולכן איזה חג שרק תרצו לחגוג.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה