יום שלישי, 31 במרץ 2015

מי רעב במטבח



נתינה של מטבח
מטבח הוא מקום של נתינה. אנחנו נותנים בו טעמים, אנחנו נותנים בו חומרי גלם, תבלינים, אנחנו רוקחים בו תבשילים, מאפים ויצירות קולינריות ואנחנו נותנים בו אהבה. אך מה קורה כאשר מי שמולינו אינו רוצה לקבל את מה שאותו מטבח שלנו רוצה לתת?
לפעמים מי שמולנו, גם באמצע אותו מטבח, אינו רעב. לפעמים מי שנמצא במטבח שלנו אינו אוהב את האוכל שהכנו. לפעמים מי שמולנו, גם באמצע מטבח על כל תבשיליו ותבשילנו, מרגיש לא נעים לאכול, בין אם הוא שבע, בין אם הוא מורגל לאוכל אחר ובין אם הוא פשוט מנומס מדיי.

נקודות רגישות של מטבח
לפעמים גם באמצע אותו מטבח, אוכל לוחץ על נקודות רגישות. נקודות של משקל, נקודות של תיאבון, נקודות של מודלים של יופי ושיפוט, נקודות של קרבה ונקודות של זמן בישול ואורח חיים. לפעמים פשוט יש אנשים שלא אותו מטבח הוא המקום בו הם רגילים לאכול. כל אחד וחומרי הגלם שלו, הרעב, והטעם האישי, ועל זה אין להתווכח.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה