יום ראשון, 31 במאי 2015

מעבד מזון לשפע תזונתי לא מעובד

מעבד מזון, את הרעיונות תצטרכו לעבד בעצמכם
מעבד מזון מעבד לנו את האוכל במטבח שלנו, מבלי לאבד את הטעם ואת הויטמינים של המזון. להנאתכם ולבריאותכם, ובעיקר לתאבונכם, תוכלו לעבד באמצעות מעבד מזון ממרחים טבעיים מאגוזים ועשבי תיבול, להכין סלט גזר קצוץ דק, עם מלח ולימון, לטחון טחינת פלפלים אדומים, ולהכין קציצות כרובית. אם הקפאתם בקיץ קוביות קרח מלימון שעונתו הטבעית היא חורף, תוכלו גם אותן להוסיף לסלט המתהווה לו במעבד המזון שלכם. באמצעות מעבד מזון תוכלו להכין תערובות נהדרות לקציצות קוואקר ובטטה, לפשטידות שיבולת שועל וקישואים ולגבינות ממקדמיה. אם אחר כך תחליטו לאפות את כל אלה, או להשאיר את כל השפע ברמת התזונה הטבעונאית הנאה, זה כבר עניין שתצטרכו לעבד ביניכם לבין עצמכם, או ביניכם לבין הקיבה שלכם.

מעבד מזון מערבב מצרכים ומסדר את החיים
בחורף נוכל להשתמש באמצעות מעבד מזון להכנתם של חומרי הגלם לתבשילים, למרקים, לסיידר תפוחים חם ועוד. בקיץ מעבד מזון יוכל להכין לכם סלטים קרים של ירקות ושייקים נהדרים של פירות. ככה לא תערבבו בין העונות, בזמן שאותו מעבד מזון יערבב לכם את המצרכים.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה