יום שלישי, 21 ביולי 2015

מעבד מזון לתזונה טבעית



מעבד מזון טבעי וטעים
בחורף השתמשנו עם מעבד מזון שלנו כדי להכין מרקים סמיכים ומהבילים. בקיץ נשתמש עם מעבד מזון שלנו כדי להכין לנו גלידות, למשל מפירות קפואים נהדרים שחתכנו ושמרנו במקפיא בדיוק לרגעים השמחים והצוננים האלה. נוכל גם להכין במעבד המזון מרקים קרים וצוננים. אם לאותו מעבד מזון שלנו מחוברת גם אפשרות מוצלחת לבלנדר, נוכל להכין גם שייקים, מילק-שייקים ושאר משקאות מרעננים בדיוק לעונה. מעבד מזון ישמש אותנו גם על מנת לעבד לנו מזונות קרים כמו סלטים של ירקות, שמתאימים לארוחות קיץ קלילות. נוכל גם להשתמש במעבד המזון כדי לקצוץ לנו מגוון של אגוזים, ולקשט בהם בטעם וביופי את הסלטים להגשה, אותם ננשנש ליד הים, הבריכה, בגינה, או פשוט צמוד למאוורר הבייתי.

ככה לא יעבדו עליכם, מעבד מזון
מעבד מזון מאפשר לנו ליצור אוכל מרשים, מזין, ולמרות שעיבדנו אותו במעבד המזון שלנו, מדובר למעשה באוכל שאינו מעובד תעשייתית, אלא מזון מהסוג שאנחנו יודעים בדיוק מה הכנסנו אליו וראינו במו עיננו, מבעד לאותו מעבד מזון, אלו תהליכים הוא עבר, בשיטות בריאות, טבעיות וטעימות עד מאוד.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה