יום שלישי, 14 ביולי 2015

בטיחות של סירים



סירים, הכל בפרטים הקטנים
חשוב שנבחר סירים שמתאימים לנו. סירים בגדלים שנוחים ונכונים לבישולים שלנו, סירים מחומרים שבריאים לנו, בצבעים שמשמחים אותנו ומעניקים השראה לאוכל שלנו, ורצוי גם כאלה שמותאמים להעדפות הבישול שלנו, כלומר סירים שמותאמים לבישול בשמן, בישול אוכל נקי מאודה, מאכלים מוקפצים, מאכלים מבושלים עד מכובסים או מזונות שעוברים את כל השלבים האלה גם יחד, לא בהכרח בסדר הזה. חשוב גם שנדע לבחור בסירים שלנו את הפרטים הקטנים, כמו ידיות נשיאה שנוחות לנו, תחתית סיר בעובי שמתאים ללהבות שלנו ועוד דברים שמכניסים לתבשילים של בחירת הסירים שלנו.

סיר הטעם שלכם. סירים
חשוב לא פחות מכל מפרט הסירים הזה, שנדע לבחור את משטח העבודה המתאים לנו ולאותם סירים שלנו, ולהיפך. כיריים, חשמליות או על גז, בהפעלה דיגיטלית או מכנית, בלהבות טורבו או חיסכון, וכמובן שחשובה לא פחות הבטיחות, כמו למשל לשים לב שצינור הגז והחבקים שלו, תקינים ובטוחים. במידה שצריך להזמין טכנאי גז מורשה, אל תמהרו וחכו בסבלנות ובבטיחות, ובינתיים תוכלו להשתמש באותם סירים שמיועדים לתנור, ולבשל לכם באפייה, או לאכול אוכל טבעונאי, תלוי מה סיר הטעם שלכם.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה