יום שלישי, 17 בנובמבר 2015

מעבד מזון ידני או חשמלי



מעבד מזון מזמין יצירתיות במטבח
עם אותו מעבד מזון שלנו, נוכל לעבוד ולעבד כל חומר גלם במטבח שלנו. נוכל לעבד באותו מעבד מזון חומרים לפשטידה, מרק סמיך לפני או אחרי בישול, או קרם בננה לפאי מרשמלו, אם נרצה להיות מקוריים בקרמים שלנו. אך מה נעשה אם החשמל יפסיק לפעול ולא נוכל להפעיל את אותו מעבד מזון שלנו? או במקרים בהם למשל תנור האפייה כבר פועל, או הדוד החשמלי מחמם לנו אמבטיה, ורשת החשמל הבייתית לא מאפשרת להפעיל אותם ביחד עם אותו מעבד מזון, למרות שאין הוא גוזל הרבה חשמל, ודווקא אז רצינו להשתמש במעבד המזון על מנת להכין בצק מרודד היטב לפיצה ביתית?

מעבד מזון מחמם את הלב
רבים ורבות הרגישו בסוגיה כזו בזמן הסופות הראשונות של העונה, כאשר החשמל נותק לפרקים ולפתע מוצרי חשמל רבים, בהם אותו מעבד מזון, לא יכלו לפעול ולעבד עבורינו ארוחה מנחמת וחמה לזמן הסערה. דווקא בזמנים כאלה קערת מרק סמיך במיוחד יכולה לחמם את הלב. אך אל דאגה, המצב היה זמני, ולא נאלצנו לחזור לכבס במו ידינו, לסחוב קוביות קרח לקירור המקרר, או ללוש את הבצק לישה אחר לישה, כי במהרה אותו מעבד מזון שלנו חזר לתפקד ביחד עם החשמל הבא עלינו לטובה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה